Roda JC krijgt 'nee' van lieveling en topscorer: Prachtig dat ze aan me denken
"Ik ben blij dat Roda terug is in de Eredivisie"

Roda JC krijgt 'nee' van lieveling en topscorer: "Prachtig dat ze aan me denken"

22-06-2015 23:29
2

Sanharib Malki wordt niet de nieuwe spits van Roda JC. Darije Kalezic, de nieuwe trainer van de Limburgse club, heeft tevergeefs aangeklopt bij de Syriër.

De 31-jarige Malki verliet Roda twee jaar geleden voor Kasimpasa en kreeg vorige week de kans terug te keren. Kalezic waagde een belletje, maar het antwoord uit Turkije was duidelijk. "Mijn contract loopt hier nog een jaar door en ik denk niet dat Kasimpasa me zomaar laat gaan", aldus de oud-aanvoerder tegen het Algemeen Dagblad.

Wedden

Meer odds

"Ik ben blij dat Roda terug is in de Eredivisie. Daar horen ze thuis. Ik vind het ook prachtig dat ze nog aan me denken maar hoewel ik niet alles speel, heb ik het hier wel naar mijn zin. Het is een mooie en grote club en ik verwacht dat ik hier ook komend seizoen gewoon zal spelen."

Malki maakte in 2011 zijn entree in Kerkrade en groeide uit tot publiekslieveling en vooral topscorer. In twee jaar tijd was de 'Tank van Damascus' goed voor 42 doelpunten in slechts 64 wedstrijden. Bij Kasimpasa, waar ook de Nederlanders Ryan Donk en Ryan Babel spelen, loopt het minder goed. In 32 optredens scoorde Malki zes keer.