'Real Madrid doet aan crisismanagement na storm aan United-geruchten'
Zo kan het niet langer, vindt men in Madrid

'Real Madrid doet aan crisismanagement na storm aan United-geruchten'

24-06-2015 15:38
5

Sergio Ramos bevindt zich sinds deze week in de oog van een ongekende transferstorm. Manchester United trekt aan de 29-jarige verdediger en dus moet Real Madrid aan crisismanagement doen.

Ramos is ontevreden in de Spaanse hoofdstad en de relatie tussen hem en de clubleiding zou tot onder het vriespunt zijn gedaald, met een transferverzoek als gevolg. De bestuurders van Real Madrid zien de ontstane situatie met lede ogen aan.

Op Valdebebas, het trainingscomplex van Real, is sinds woensdagochtend een crisisoverleg aan de gang tussen Real, Ramos en diens zaakwaarnemer. Zo kan het immers niet langer, vindt men in Madrid. Spaanse media schrijven dat de gesprekken worden gevoerd met de intentie eruit te komen.

Dat zou slecht nieuws betekenen voor Manchester United. De club van manager Louis van Gaal had snode plannen voor Ramos, maar hoeft naar het schijnt niet aan te kloppen. Real Madrid is van plan de wereldtopper een nieuw contract met een jaarsalaris van negen miljoen euro voor te schotelen.