AZ haalt goalgetter in huis: Bewezen dat ik er aardig een balletje kan inschieten
Spits scoorde vorig seizoen 21 keer namens Almere City

AZ haalt goalgetter in huis: "Bewezen dat ik er aardig een balletje kan inschieten"

28-06-2015 20:10
5

Vincent Janssen verscheen zondag voor de eerste keer op het trainingsveld van AZ. De jonge spits werd deze week overgenomen van Almere City. Janssen (21) zegt bewust gekozen te hebben voor de club uit Alkmaar. 

"AZ is een mooie, grote club. Toen ze zich meldden, ben ik gesprekken gaan voeren met trainers en de directeur voetbalzaken (Earnest Stewart, red.). Uiteindelijk had ik een goed gevoel bij deze club en heb ik voor AZ gekozen", legt de goaltjesdief uit op de clubsite van de Alkmaarse formatie. 

"John van den Brom heeft in het verleden veel met jonge jongens gewerkt. Dat sprak me aan. Verder vertelden ze me dat degenen van de club die me hebben zien spelen allemaal een positieve mening over me hadden. Ik heb het gevoel dat de hele club achter me staat."

Janssen tekende namens Almere City voor 29 competitietreffers in de afgelopen twee seizoenen. "Tot nu toe heb ik in de Jupiler League bewezen dat ik er aardig een balletje kan inschieten en dat ga ik hier weer proberen te doen. Ik besef dat ik concurrentie heb, maar dat had ik bij Almere City ook."