Castaignos laat grote geld links liggen: 'Ik zat toen al in het stadion'
"Ik ben blij"

Castaignos laat grote geld links liggen: 'Ik zat toen al in het stadion'

30-06-2015 19:06
3

Luc Castaignos is dolblij met zijn nieuwe avontuur in Duitsland. Eintracht Frankfurt rondde dinsdag de transfer van de 22-jarige aanvaller, die overkomt van FC Twente, definitief af.

Castaignos is in de wolken met zijn vierjarige contract in Duitsland. "De Bundesliga is wat mij betreft de beste competitie van Europa", meldt hij op de website van zijn nieuwe club. "Ik ben blij dat ik me hier in Frankfurt met dat hoge niveau mag meten."

Wedden

Meer odds

Het lijkt erop dat de spits, die het al eens in het buitenland probeerde bij Internazionale, al langer van de interesse uit Frankfurt wist. "Ik zat tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Bayer Leverkusen in het stadion. Ik ben ontzettend enthousiast over de sfeer die de fans maakten."

Ook Bruno Hübner is blij met de transfer. "Met Luc hebben we een speler vastgelegd, die overal in de aanval inzetbaar is", oordeelt de sportief directeur. "Ondanks dat Luc bij andere clubs veel meer kon verdienen, heeft hij voor ons gekozen. Bij Eintracht kan hij zich het beste ontwikkelen en daar zijn we trots op."