Lens leest over bedragen van 25 miljoen euro: Ik ben in gesprek
"We kennen elkaar, dat is ideaal"

Lens leest over bedragen van 25 miljoen euro: "Ik ben in gesprek"

13-07-2015 15:29
3

Jeremain Lens is hard op weg naar de Engelse Premier League. Sunderland werkt hard aan een transfer, tot blijdschap van de aanvaller van Dinamo Kiev.

Lens bevestigt in gesprek met FOX Sports de naderende transfer naar de club van Dick Advocaat. "Ik ben geen medische keuring aan het ondergaan", ontkent hij een eerder bericht, "maar ik ben wel in gesprek met Sunderland. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik graag naar de Premier League wil. Ondanks dat Dinamo Champions League speelt, lijkt het me nu een mooie gelegenheid om de overstap te maken."

De Oranje-international wacht geduldig op het moment dat Dinamo Kiev en Sunderland het eens zijn over de transfersom. De waarde van Lens wordt geschat op dertien miljoen euro, maar zelf leest hij bedragen van tussen twintig en 25 miljoen euro. ''Dat is veel, maar Dinamo wil me dan ook niet kwijt." Het contract van Lens in Kiev loopt nog twee jaar door.

Het feit dat Advocaat ook volgend seizoen aan het roer staat in het Stadium of Light speelt mee voor Lens. "We hebben eerder goed samengewerkt bij AZ en PSV. We kennen elkaar, dat is ideaal. Het is allemaal nog niet zover, maar het moge duidelijk zijn dat ik erg graag wil en mijn zinnen op een transfer heb gezet."