PSV en Pereiro maken einde aan bizarre soap: contracten getekend

PSV en Pereiro maken einde aan bizarre soap: contracten getekend

15-07-2015 10:50
25

De bizarre transfersoap rond Gaston Pereiro is ten einde. PSV maakt woensdagochtend bekend dat de contracten na urenlang getouwtrek zijn getekend.

Pereiro tekent tot medio 2020 en ligt daardoor de komende vijf seizoenen vast in Eindhoven. PSV betaalt een bedrag tussen de vijf en zes miljoen euro voor de Uruguayaanse aanvaller, die per direct overkomt van Nacional. Hij stond ook in de belangstelling van Europese topclubs.

Wedden

Meer odds

Met het akkoord komt er een einde aan een bizarre soap in het Philips Stadion. Paco Casal, de zaakwaarnemer van Pereiro, was de laatste dagen de grote dwarsligger en dreigde tot twee keer toe de transfer af te blazen, terwijl alles in kannen en kruiken leek.

De twintigjarige Pereiro onderging maandag al een medische keuring en sluit 'spoedig' aan op het trainingskamp in de Franse Alpen, meldt PSV. Ondanks zijn jonge leeftijd speelde Gastón Pereiro, geboren op 11 juni 1995, al 39 wedstrijden in de Primera División van Uruguay.

Pereiro is na Maxime Lestienne en Davy Pröpper de derde grote aankoop van PSV in korte tijd. De komst van de Uruguayaan is slecht nieuws voor Luciano Narsingh, die zijn plek op als rechtsbuiten dreigt kwijt te raken.