'Ajax incasseert drie miljoen én tien procent op volgende verkoop Kishna'
Twintigjarige aanvaller lijkt te vertrekken

'Ajax incasseert drie miljoen én tien procent op volgende verkoop Kishna'

16-07-2015 00:55
28

Ricardo Kishna weet binnen nu en 24 uur waar zijn toekomst ligt. SS Lazio trekt nadrukkelijk aan de aanvaller van Ajax en de onderhandelingen lijken de beslissende fase te zijn ingegaan.

In Italië wordt woensdagavond gemeld dat alleen Ajax nog groen licht moet geven voor een transfer van Kishna, die naar een transfer neigt. De speler en de Romeinse club bereikten in de ochtend al een principe-akkoord over een vierjarig contract, al werd dat nog niet bevestigd door Lazio, Ajax of zaakwaarnemer Mino Raiola.

Mocht het tot een transfer komen, dan incasseert Ajax in ieder geval een aardige transfersom. De Telegraaf rept over een bedrag van drie miljoen euro, met een doorverkooppercentage van tien procent. Het Ajax-contract van Kishna loopt over een jaar af.

De verwachting is dat er donderdag meer duidelijk wordt. Ajax heeft het geld niet per se nodig, maar is bereid mee te werken, helemaal nu de komst van Amin Younes een kwestie van tijd is. De Duitser (21) kan net als de één jaar jongere Kishna op beide flanken uit de voeten en wordt donderdag gepresenteerd.