'Over Drenthe is gesproken en het is fijn dat Meijers ons boven Vitesse verkiest'
Hagenaars actief op transfermarkt

'Over Drenthe is gesproken en het is fijn dat Meijers ons boven Vitesse verkiest'

22-07-2015 08:30

Henk Fraser lijkt komend seizoen over een zeer aardige voorhoede te kunnen beschikken. ADO Den Haag hoopt Ruben Schaken op korte termijn te kunnen presenteren en mogelijk blijft ook Michiel Kramer.

Edouard Duplan werd eerder al aan de selectie van de Hagenaars toegevoegd. Een voorhoede Duplan-Kramer-Schaken ziet er op papier uitstekend uit. "Spelers als Schaken hebben op een bepaald niveau gespeeld", vertelt Fraser in De Telegraaf. "Die moeten hier straks aangeven wat professioneel voetbal inhoudt."

"Over Royston Drenthe (in beeld voor de linksbackpositie voordat Aaron Meijers bijtekende, red.) is ook gesproken. Maar ik denk dat wij onze prioriteit aan de voorste linie moeten geven", aldus Fraser, die met ADO als doelstelling heeft in het linkerrijtje te eindigen. "Het is fijn dat Aaron Meijers ADO verkiest boven Vitesse. De spelers zien ook dat wij (Metgod en hijzelf, red.) ons stinkende best doen om spelers als Edouard Duplan en Schaken, of Meijers, vast te leggen."

Ook bestaat de kans dat Kramer komend seizoen nog gewoon voor ADO speelt. "Als Michiel blijft, beschikken we over een uitstekende spits die een heel grote uitdaging staat te wachten", zegt de trainer tot besluit in het Algemeen Dagblad. "Ik reken nergens op en stel me in op elk mogelijk scenario. Maar ook als Michiel blijft, ben ik van mening dat er tweespitsen bij moeten komen."