Mourinho provoceert Everton wederom: Kleine clubs hebben dat recht
Chelsea wil verdediger Stones graag hebben

Mourinho provoceert Everton wederom: "Kleine clubs hebben dat recht"

22-07-2015 13:34

José Mourinho is weer eens op oorlogspad. Chelsea deed vorige week een bod op Everton-verdediger John Stones, maar kreeg keihard nul op het rekest. De Portugese manager kan het niet laten om de club uit Liverpool van repliek te dienen. Hij noemt Everton indirect een 'kleine club'. 

Chelsea zou volgens diverse bronnen ongeveer dertig miljoen euro over hebben voor Stones (21). The Toffees balen van het feit dat Mourinho in de pers openlijk praat over de interesse in de international. De oefenmeester heeft daar vanzelfsprekend lak aan. "Ik snap Everton wel, de transfermarkt is op hol geslagen en zij mogen vragen wat ze willen", vertelde hij op een persconferentie. 

"Zij willen een bepaald bedrag zien, wij moeten dat betalen. En als we dat niet doen, dan niet, dan blijft die speler bij zijn club. Kleine clubs hebben dat recht. Ze hebben hun zaken vaak goed voor elkaar. Als ze goede jonge spelers hebben, krijgen ze daar een hoog bedrag voor. Met dat geld kunenn ze vervolgens weer gaan investeren. Zo werkt het al jaren, het is een goed systeem."