Ajax blijft in spanning: groot vraagteken achter naam van Cillessen
Doelman heeft last van kuit

Ajax blijft in spanning: groot vraagteken achter naam van Cillessen

28-07-2015 19:07
12

Het is nog steeds onduidelijk of Jasper Cillessen woensdagavond inzetbaar is bij Ajax. De doelman kampt sinds deze week met klachten aan zijn kuit. Frank de Boer zei dinsdagavond dat het wel al iets beter gaat.

Dat meldt Ajax Life, dat bij de persconferentie in het Ernst Happel Stadion aanwezig was. Of Cillessen daadwerkelijk inzetbaar is, blijft onduidelijk. "We moeten afwachten hoe Cillessen reageert op de afsluitende training", zei De Boer. 

Het zou al wel de goede kant opgaan met de sluitpost. De Boer was volgens het medium in ieder geval 'opgelucht' dat de blessure niets met een transfer te maken heeft. "Nee, Jasper heeft echt last van zijn kuit. Gelukkig maar, haha. In dat opzicht dan", lacht De Boer. 

Wedden

Meer odds

Cillessen wordt door Engelse tabloids al tijden in verband gebracht met een transfer naar de Premier League. Manchester United is de club die het vaakst aan hem gelinkt wordt, maar ook de naam van Tottenham Hotspur is in het geruchtencircuit opgedoken.

Als Cillessen woensdag niet inzetbaar is, neemt Diederik Boer zijn plaats in. André Onana is in dat geval de tweede doelman.