Vitesse hoopt op vijfde huurling van Chelsea: Iedereen weet hoe belangrijk dat is
"Ik zeg niet dat de jongens die we erbij hebben gekregen minder zijn"

Vitesse hoopt op vijfde huurling van Chelsea: "Iedereen weet hoe belangrijk dat is"

29-07-2015 14:33
4

Vitesse haalde deze zomer opnieuw vier spelers van Chelsea, maar mogelijk blijft het daar niet bij. Peter Bosz heeft nog een aanvaller nodig en hoopt daarbij op de hulp van de Engelse landskampioen, meldt Voetbal International.

Bosz raakte deze zomer liefst vier van zijn vijf spelers in de as kwijt en dat komt flink aan. "Iedereen weet hoe belangrijk je as is. Ik zeg niet dat de jongens die we erbij hebben gekregen minder zijn, ze moeten alleen nog wennen aan de manier van voetballen", zegt de trainer, die zich vooral zorgen maakt over zijn spitspositie. Bertrand Traoré vertrok en dat is een forse aderlating. 

"Ik ben nog op zoek naar de ideale invulling", erkent Bosz een dag voor de wedstrijd tegen Southampton. "Vorig jaar is gebleken hoe belangrijk Bertrand voor ons op die positie was. Dat willen we goed invullen. We zijn nog op zoek. Binnen of buiten de selectie? Het is bekend dat er geen geld is om spelers aan te trekken. Dan ben je toch afhankelijk van Chelsea en ik weet niet of dat mogelijk is." Isaiah Brown kwam al over uit Londen, maar hij lijkt nog niet in staat om structureel de spitspositie te bekleden. Daarnaast worden Nathan, Lewis Baker en Danilo Pantic gehuurd.