Enorme aderlating dreigt bij PSV voor cruciale krakers: Had rood moeten geven

Enorme aderlating dreigt bij PSV voor cruciale krakers: "Had rood moeten geven"

26-09-2015 22:58
31

PSV kan mogelijk niet beschikken over Luuk de Jong in de cruciale wedstrijden tegen CSKA Moskou en Ajax. Dat laat de spits weten tegenover FOX Sports. De Jong werd in de eerste helft slachtoffer van een schandalige overtreding van Marcel Ritzmaier en moest in de rust gewisseld worden.

Een afwezigheid van de spits zou een flinke aderlating zijn voor de ploeg van Phillip Cocu. Aanstaande woensdag speelt PSV de Champions League-wedstrijd tegen CSKA Moskou en zondag staat de Eredivisie-topper tegen Ajax op het programma.

"De scheidsrechter had rood moeten geven. Mijn enkel klapte door en ik had net zo goed mijn been kunnen breken. Ik hoop dat het niet al te ernstig is. Ik wilde even kijken hoe het zou gaan. Ik voelde mijn enkel daarna dikker worden. In de rust wist ik dat het geen zin had om verder te gaan", aldus De Jong.

Of de boomlange spits de krakers tegen CSKA en Ajax gaat halen, is uiterst onzeker. "Het wordt moeilijk. We gaan het van dag tot dag bekijken, maar er zit wat vocht in, dus er is schade. Ik hoop dat ik woensdag kan halen."