Bosz 'meer dan teleurgesteld' na nieuws uit Zeist: Of het zin heeft zal blijken

Bosz 'meer dan teleurgesteld' na nieuws uit Zeist: "Of het zin heeft zal blijken"

02-10-2015 16:04
1

Peter Bosz vindt het 'meer dan teleurstellend' dat de tuchtcommissie van de KNVB heeft besloten om hem voor vier duels te schorsen. De Vitesse-trainer kreeg die schorsing opgelegd naar aanleiding van zijn wangedrag tijdens het bekerduel met Heracles Amelo. 

Vitesse en Bosz gingen in beroep tegen de schorsing van de KNVB. Donderdagavond diende de zaak voor de tuchtcommissie, maar vrijdagochtend werd bekend dat het oorspronkelijke oordeel van de voetbalbond gehandhaafd blijft. "Het is meer dan teleurstellend. We hadden natuurlijk op iets anders gerekend en dat is het niet geworden", aldus de oefenmeester in gesprek met Omroep Gelderland. 

Bosz kwam oog in oog met de tuchtcommissie tot een uitgebreide opsommingen van feiten en tegenargumenten. "De drie aanklachten die er lagen zijn door ons onderuit gehaald. En dan is het heel teleurstellend wanneer daar niks mee gedaan is", stelt hij. 

Club en trainer hebben besloten om opnieuw in discussie te gaan met de KNVB. "Het voelt niet als rechtvaardig en daarom gaan we weer in beroep. Of het zin heeft, dat zal achteraf blijken."