Twente houdt rekening met vertrek Ziyech: Maar hij moet gewoon z'n werk doen

Twente houdt rekening met vertrek Ziyech: "Maar hij moet gewoon z'n werk doen"

27-11-2015 20:24
7

Het is onrustig bij FC Twente, dat Willem II zaterdagavond ontvangt. Vorige week werd dik verloren van Feyenoord. Trainer Rene Hake eist, ondanks de benauwde situatie, maximale inzet van zijn spelers.

"Het is een vreemde situatie", zegt hij op de clubsite. "Als spelersgroep en staf moeten we ons richten op de zaken waar we voor zijn en waar we invloed op hebben, dat is een goed resultaat halen tegen Willem II. We informeren de jongens en dan werken we toe naar de wedstrijd van morgen. Om te zorgen dat we drie punten pakken, daar zijn we de laatste weken namelijk niet in uitgeblonken en daar hebben we alle energie hard voor nodig."

"Het belangrijkste is wel dat er een aantal tandjes bij moet ten opzichte van afgelopen zondag", zegt Hake tegen RTV Oost. "Los van dat het Feyenoord was, gaat het om de manier waarop. Dat mag gewoon niet", aldus de trainer, die de bezem door zijn elftal haalt. "Je mag ervan uitgaan dat er een ander team in het veld staat."

Over een mogelijk vertrek van aanvoerder Hakim Ziyech zegt Hake het volgende. "Hij moet gewoon z'n werk doen. Ondanks dat het niet zo gaat zoals hij misschien wilt."