'Anderlecht zet streep door Ziyech en wil Eredivisie-bekende naar Brussel halen'

'Anderlecht zet streep door Ziyech en wil Eredivisie-bekende naar Brussel halen'

21-01-2016 16:04
7

Anderlecht is in gesprek met Benfica over het huren van Filip Djuricic. Het management van de Servische spelmaker heeft dat bevestigd aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws. 

Mozzartsport, een Servisch medium, meldde donderdag dat Anderlecht een akkoord had bereikt met de Portugese topclub over het huren van Djuricic (23), die tussen 2010 en 2013 onder contract stond bij sc Heerenveen. Benfica betaalde ruim zes miljoen euro voor de international. Een akkoord ligt er volgens de zaakwaarnemer van de rechtspoot nog niet, maar onderhandeld wordt er wél. 

In Portugal is de creatieve middenvelder er in de afgelopen jaren nooit in geslaagd om een basisplaats af te dwingen. Dit seizoen zit hij regelmatig op de tribune. Afgelopen jaargang verhuurde Benfica Djuricic aan zowel FSV Mainz als Southampton. 

Het feit dat Anderlecht concreet bezig is met de komst van Djuricic, betekent waarschijnlijk dat de eventuele transfer van Hakim Ziyech naar Brussel van de baan is. Afgelopen week werd bekend dat Paars-Wit belangstelling had voor de smaakmaker van FC Twente