Van Ginkel voor het eerst trefzeker: Ik heb nu mijn handen vol aan PSV

Van Ginkel voor het eerst trefzeker: "Ik heb nu mijn handen vol aan PSV"

07-02-2016 20:09
2

Marco van Ginkel bewees zijn waarde voor PSV door in zijn tweede duel voor de Eindhovenaren te scoren. De middenvelder tekende voor de 0-2. Het bleek, ondanks de Utrechtse storm, genoeg. 

"De eerste helft hebben we het goed gedaan. Je komt 0-2 voor, tactisch stonden we goed. Na donderdag moesten we iets anders doen", aldus Van Ginkel tegen FOX Sports. "We hadden het wat beter voor elkaar. Na de eerste goal ging het veel beter. Je weet dat Utrecht gaat komen. Daarna kwamen we er niet meer uit. Het werd lastig, maar we wonnen wel."

Wedden

Meer odds

Op de laatste dag van de transfermarkt kwam Van Ginkel bij PSV binnen. Bij Chelsea en AC Milan slaagde de middenvelder niet en ook bij Stoke City was het niet altijd hosanna. Nu mag hij proberen om bij PSV wél belangrijk te zijn. "Iedereen heeft zijn mening. Er zijn positieve en negatieve mensen. Ik heb de mensen om me heen waar ik een goed gevoel bij heb. Die hebben ook deze keuze gemaakt. Zelf sta ik er 100% achter. Na vandaag zie je dat ik iets extra's kan brengen. Je wilt wat laten zien, gelukkig heb ik dat vandaag kunnen laten zien. Aan het eind word je wel wat vermoeid. Maar dat komt wel goed."

Van Ginkel wordt gehuurd van Chelsea, waar hij nog geen moment belangrijk is geweest. Tóch is zijn droom om te slagen in Londen. "Ik heb nu mijn handen vol aan PSV", zo liet hij aan de NOS weten. "Ik heb wat te bewijzen hier. Ik heb voor vijf jaar getekend bij Chelsea. Hierna heb ik nog twee jaar. Het blijft natuurlijk een droom om daar te slagen. Of ik met Guus Hiddink heb gesproken? Nee. Marcel Brands kent hem misschien beter. Kampioen worden met PSV is wel het ultieme doel."