'Ook Bayern München, Juventus, Milan en Leicester willen jonge Feyenoorder'

'Ook Bayern München, Juventus, Milan en Leicester willen jonge Feyenoorder'

12-03-2016 14:55
10

Aangezien het contract van Feyenoorder Tonny Vilhena op 1 juli afloopt en de middenvelder weigert bij te tekenen, zal de linkspoot komende zomer transfervrij vertrekken uit Rotterdam. Over interesse heeft Vilhena (21) niet te klagen. Zo zouden diverse topclubs uit Italië de jeugdinternational nauwlettend in de gaten houden. 

Sky Italia meldt zaterdag dat zowel AS Roma, Juventus, AC Milan als Sampdoria overweegt om Vilhena komende zomer in te lijven. De interesse van Samp was reeds bekend. Afgelopen zomer poogde de huidige nummer dertien van de Serie A Vilhena al over te nemen van Feyenoord. De middenvelder weigerde destijds een aanbieding van de traditieclub uit Genua. 

Er zijn overigens méér clubs met concrete interesse in Vilhena, weten Italiaanse media. Zo zou ook Bayern München dit seizoen regelmatig scouts naar De Kuip hebben gestuurd. Daarnaast worden Premier League-koploper Leicester City en het Southampton van manager Ronald Koeman eveneens genoemd als mogelijke bestemmingen van Vilhena.