Porto meldt zich in Rotterdam: Ik heb gesprekken gevoerd met clubs

Porto meldt zich in Rotterdam: "Ik heb gesprekken gevoerd met clubs"

04-04-2016 07:11
3

De toekomst van Tonny Vilhena is nog onduidelijk, maar de kans is levensgroot dat hij de Feyenoord-deur achter zich dicht trekt. Diverse clubs meldden zich voor Vilhena, waaronder FC Porto.

Ook is er interesse uit Duitsland, Italië, Engeland en Spanje. "Ik heb gesprekken gevoerd met clubs, maar we zijn er nog niet uit. We wegen alles af, maar wij willen niet dat er andere zaakwaarnemers tussen zitten. Tonny wil zijn focus vooral op de bekerfinale kunnen richten. Een prijs winnen met Feyenoord, dat is het doel", zegt vader Toy Vilhena, die ook de zaken van zijn zoon behartigt, in het Algemeen Dagblad.

Tot afgrijzen van Vilhena senior circuleren er verhalen dat personen zich namens Vilhena melden bij een club. "Totale onzin. Ongelooflijk zelfs. Tonny heeft geen zaakwaarnemer, dat doe ik. Maar mensen proberen ongegeneerd met leugens ergens binnen te komen om geld te verdienen. Maar ik vertel nu: dat laten we niet gebeuren. Niet over de rug van mijn zoon. Wij bepalen zelf de toekomst, daar hebben we geen mensen bij nodig die de boel willen bedriegen."