Drie clubs azen op scorende PSV'er: Ik kan niet ontkennen dat er interesse is

Drie clubs azen op scorende PSV'er: "Ik kan niet ontkennen dat er interesse is"

11-04-2016 23:20
6

Het contract van Clint Leemans bij PSV wordt niet verlengd, maar de twintigjarige middenvelder hoeft zich geen enkele zorgen te maken over zijn sportieve toekomst. De Eredivisie lonkt.

Leemans, die maandagavond trefzeker was voor Jong PSV tegen FC Den Bosch (2-1), heeft volgens het Eindhovens Dagblad de clubs voor het uitkiezen, vooral in Brabant. Zijn transfervrije status helpt daarbij. "Ik kan niet ontkennen dat er interesse is", verklapt hij aan de regionale krant.

"Voor mij is het belangrijk dat ik straks bij een club terechtkom waar ik én kan spelen en ook nog op mijn positie tot mijn recht kan komen. Elke speler die vanuit PSV komt, wil natuurlijk graag in de Eredivisie spelen en ik ben daarop geen uitzondering."

NAC Breda, FC Eindhoven en Willem II zouden interesse hebben in Leemans, die een mooie toekomst wordt voorspeld door Jong PSV-trainer Pascal Jansen. "Hij heeft een moeilijke fase gehad eerder dit seizoen, maar is die gewoon knap teboven gekomen. Ik gun hem een goede toekomst en ben er ook van overtuigd dat die gaat komen."

Leemans had in de winterse transferperiode al de kans om de overstap te maken naar de Eredivisie, maar hij laat een last minute-aanbieding van Willem II links liggen.