'Ajax-target' Bosz: We love it here. Het is fantastisch om hier trainer te zijn

'Ajax-target' Bosz: "We love it here. Het is fantastisch om hier trainer te zijn"

22-05-2016 20:12
25

Peter Bosz greep zaterdag naast de landstitel met Maccabi Tel Aviv, maar maakt dinsdag een nieuwe kans op een hoofdprijs. De coach, die nadrukkelijk in verband wordt gebracht met Ajax, speelt dan met zijn club de bekerfinale tegen Maccabi Haifa.

Die tegenstander werd zaterdag nog met 6-0 verslagen. "Maar ze zullen dan met vijf andere spelers aantreden", citeerde Voetbal International Bosz na afloop van het duel. "Het wordt een compleet andere wedstrijd. Maar ik weet zeker dat ze niet echt gelukkig de bus in zijn gestapt om terug te keren naar Haifa."

Hoewel Bosz de titel aan Be'er Sheva moest laten, heeft hij het goed naar zijn zin in Tel Aviv. "Ik zou iedereen Tel Aviv aanraden. We love it here. De mensen zijn vriendelijk. Het is fantastisch om hier trainer te zijn."

Dinsdag moet zijn eerste seizoen in Israël besloten worden met een prijs. "Als je bij een topclub werkt, dan moet je prijzen winnen. Toen ik hier kwam, stonden we vijf punten achter op Be'er Sheva. We hebben de titel niet kunnen pakken. Maar we hebben nu de beker om voor te spelen."