Heracles-aanwinst zet handtekening: Ik zie dit als een stap vooruit

Heracles-aanwinst zet handtekening: "Ik zie dit als een stap vooruit"

02-06-2016 15:20
1

Heracles Almelo slaagde er vorige week in om Robin Pröpper transfervrij vast te leggen. De verdediger komt transfervrij over van De Graafschap. Donderdag zette Pröpper zijn handtekening onder een driejarig contract. 

"Ik zie dit als een stap vooruit", aldus de 22-jarige stopper op de website van zijn nieuwe club. "Heracles Almelo heeft de laatste jaren een weg ingeslagen, waar ik graag een aandeel in wil leveren. Daarnaast denk ik dat deze stap goed is voor mijn persoonlijke ontwikkeling."

Pröpper, die in de afgelopen vier seizoenen meer dan honderd duels speelde voor De Graafschap, noemt zichzelf een 'voetballende verdediger'. "Ik verzorg graag de opbouw van achteruit en kan zowel met links als rechts uit de voeten. Ook vind ik het niet erg om mezelf ondergeschikt te maken aan het team."

"Met deze stap hoop ik mezelf verder te ontwikkelen en hoop ik mooie seizoenen te beleven. Heracles Almelo heeft de afgelopen jaren goede stappen gemaakt. Deze lijn wil ik met de club voortzetten. Ik heb er zin in", besluit hij.