Lukaku maakt zich op voor toptransfer: 'Raiola maakte me dat toen duidelijk'

Lukaku maakt zich op voor toptransfer: 'Raiola maakte me dat toen duidelijk'

06-06-2016 14:23
7

Het lijkt er steeds sterker op dat Romelu Lukaku zijn club Everton deze zomer gaat verlaten. De aanvaller wil graag uitkomen in de Champions League en spreekt over het Italiaanse Juventus.

"Ik ben razend ambitieus en wil trofeeën winnen", laat Lukaku weten in gesprek met So Foot. De Rode Duivel hoopt zich op het EK in Frankrijk in de kijker te spelen bij de absolute topclubs. Juventus lijkt een goede kans te maken, mede door de nauwe banden tussen de Juve-directie en Mino Raiola, de Italiaans-Nederlandse zaakwaarnemer van Lukaku. 

De aanvaller van Everton onthult dat hij in zijn periode bij West Bromwich Albion al de mogelijkheid had om naar La Vecchia Signora te trekken. "Maar Raiola zei me toen duidelijk dat ik me nog verder moest ontwikkelen. Toen was ik nog niet klaar voor die stap. Nu ben ik dat wel", klinkt Lukaku overtuigd. 

Antonio Conte zou de Belg graag naar Chelsea willen halen, maar Lukaku wil absoluut naar een ploeg die in de Champions League actief is. Verder is ook Paris Saint-Germain in de markt volgens diverse media.