Update: 'PSV ontving nog geen bod op door Monaco begeerde verdediger'

Update: 'PSV ontving nog geen bod op door Monaco begeerde verdediger'

28-06-2016 08:34
26

Er lijkt beweging te komen rond Jetro Willems. De linksback van PSV mag zich in de belangstelling verheugen van AS Monaco, dat in hem een versterking met doorgroeipotentie ziet. Dat meldt De Telegraaf dinsdagochtend.

Willems heeft na vijf seizoenen PSV zijn zinnen gezet op een transfer. De Nederlandse kampioen, die hem medio 2011 overnam van Sparta Rotterdam, is bereid om mee te werken aan een vertrek van de verdediger, die nog tot volgend jaar zomer vastligt in Eindhoven. PSV is inmiddels op de hoogte van de belangstelling van Monaco.

De Monegasken oriënteren zich nadrukkelijk op de Nederlandse markt. Ook oud-Ajacied Stefando Denswil, die tegenwoordig uitkomt voor Club Brugge, is in beeld, terwijl de nummer drie van de Ligue 1 van afgelopen seizoen naast Jeffrey Bruma greep. De afgelopen jaren was Monaco voor onder meer Anthony Martial (Manchester United) en Yannick Carrasco (Atlético Madrid) een mooie opstap.

Update 8.34 uur:
PSV heeft nog geen bod ontvangen op Jetro Willems, weet het Eindhovens Dagblad. Zijn situatie, evenals die van Luciano Narsingh, in Eindhoven blijft hetzelfde. Het tweetal kan hun verbintenis bij de Eindhovenaren verlengen, maar een transfer is bespreekbaar als er een interessante club met een goed bod komt.