Ziyech móet vertrekken: 'Idee dat hij heel erg bezig is met de Bundesliga'

Ziyech móet vertrekken: 'Idee dat hij heel erg bezig is met de Bundesliga'

04-07-2016 17:26
25

Tijmen van Wissing, FC Twente-watcher namens RTV Oost, heeft het gevoel dat Hakim Ziyech (23) aast op een transfer naar de Bundesliga. Hertha BSC, VfL Wolfsburg en Borussia Dortmund worden al enige tijd gelinkt aan de spelmaker van de Tukkers. 

"Ik heb laatst Ted van Leeuwen (technisch manager bij Twente, red.) gesproken en Ziyech moet én gaat gewoon vertrekken. Fenerbahçe wordt genoemd, maar ik heb het idee dat Ziyech zelf heel erg bezig is met de Bundesliga. Hij heeft al een keer aangegeven dat hij de Bundesliga wel ziet zitten als een serieuze competitie", aldus Van Wissing. 

"Als ik hem zou mogen adviseren, zou ik zeggen: ga lekker in de Bundesliga voetballen. Daar kan je je als voetballer écht in de kijker spelen en ik denk dat een type-Ziyech daar ook goed kan aarden." Twente zou zeven á tien miljoen euro willen verdienen aan de Marokkaans international, die naar verluidt óók in de belangstelling staat van Swansea City en Sunderland. Ziyech heeft in Enschede nog een contract tot medio 2018.