NAC heeft niet eens genoeg spelers voor teamfoto: Gaat helemaal nergens over

NAC heeft niet eens genoeg spelers voor teamfoto: "Gaat helemaal nergens over"

06-07-2016 09:11
14

De pers is vrijdag uitgenodigd om de traditionele elftalfoto van NAC Breda te komen maken, maar de club heeft helemaal niet genoeg spelers. "Dat gaat dus helemaal nergens over", zucht trainer Marinus Dijkhuizen.

Veel spelers hebben NAC na vorig seizoen verlaten. Dijkhuizen ergert zich groen en geel aan de situatie en vindt dat er op korte termijn iets moet veranderen. "We missen misschien nog wel meer dan de helft", vertelt de trainer in gesprek met BN DeStem. "Een keeper, een spits (waarschijnlijk de Belg Cyriel Dessers, red.), een aantal spelers van Manchester City en wat eigen jongens."

Lazic
Bij NAC rekenen ze niet meer op Vlatko Lazic. Technisch directeur Hans Smulders is helemaal klaar met de verdediger. "Hij wilde zijn contract beëindigen, bedacht zich en kon zich vervolgens niet genoeg motiveren. Dan houdt het op. Want als je een contract hebt, verwachten wij inzet van een speler." Lazic hoopt nog op gesprekken met de leiding. "Dat gaat er dus niet komen. We hebben al genoeg gesprekken met hem gehad."