PSV'er met troebel perspectief gaat in gesprek: 'Op deze leeftijd moet je spelen'

PSV'er met troebel perspectief gaat in gesprek: 'Op deze leeftijd moet je spelen'

08-07-2016 07:22
9

Rai Vloet weet nog niet of zijn toekomst bij PSV ligt. De aanvallende middenvelder annex aanvaller van de Eindhovenaren wil graag in gesprek met de technische staf, zo laat hij weten tegenover Voetbal International. Rond Stijn Schaars is er ook onduidelijkheid.

"Ik weet nog niet hoe de toekomst eruit ziet. Ik ga met de selectie mee op trainingskamp en ga daar in gesprek met de club. Weet je, ik ben op een leeftijd waarop je moet spelen. Aan de andere kant ben ik elf jaar geleden hier begonnen en had ik een plan het eerste elftal te halen. En dat plan heb ik nog altijd", vertelt Vloet, die tot medio 2018 onder contract staat bij PSV.

Schaars weet niet of hij meegaat naar het trainingskamp van de Eindhovenaren in Zwitserland. "Dat is aan PSV. Ik wil niemand in de weg zitten", zei de middenvelder in een eerder interview. Hij wilde graag overstappen naar Vitesse. "Dat is ook een van mijn top-drie clubs om te spelen. Maar zij hebben al laten weten geen interesse te hebben", zo benadrukte Schaars.