Vitesse strikt voormalig Chelsea-verdediger: 'Nu hebben we een goede mix'

Vitesse strikt voormalig Chelsea-verdediger: 'Nu hebben we een goede mix'

11-07-2016 10:05
3

Andy Myers is komend seizoen assistent-trainer van Henk Fraser bij Vitesse. De 42-jarige Brit komt over van Chelsea. Hij heeft in Arnhem voor één jaar getekend, meldt Vitesse via de officiële kanalen. 

"Wij kennen de spelers en trainers van Chelsea. Wij zijn blij dat Andy zijn baan bij Chelseawil opzeggen om bij ons te komen werken", legt technisch directeur Mo Allach uit op de website van de eredivisionist. "Andy is gespecialiseerd in het opleiden van talenten. Met de komst van Andy hebben we een goede mix in onze technische staf. Samen kenmerken de heren zich door een enorme winnaarsmentaliteit."

Wedden

Meer odds

Oud-verdediger Myers kwam tijdens zijn actieve carrière uit voor onder meer Chelsea, Bradford City en Brentford. In Londen was hij sinds kort trainer van Chelsea onder 21 jaar. "Ik kijk er naar uit om toe te treden tot de staf van de A-selectie van Vitesse. Ik kende Vitesse al en de manier van voetballen is mij bekend en ik hoop dat samen met de staf verder te ontwikkelen", verklaart hij. Naast Myers is ook Edward Sturing komend jaar assistent van Fraser.