Opvallende verschijning naar Vitesse: 'Ik ontdekte dat hij op het WK speelde'

Opvallende verschijning naar Vitesse: 'Ik ontdekte dat hij op het WK speelde'

12-07-2016 00:01
11

Vitesse maakte maandag de technische staf voor komend seizoen rond met de komst van Andy Myers. De nieuwe assistent-trainer, die overkomt van Chelsea, is blij met de kans in Arnhem.

Myers stond maandag meteen op het veld tijdens het trainingskamp in het Sloveense Maribor, aan de zijde van hoofdtrainer Henk Fraser. "Dit is wat ik wilde", zegt Myers, die ontkent door Chelsea naar Vitesse te zijn gestuurd, tegen de Gelderlander.

"Ik was al vijf jaar assistent-trainer bij het beloftenteam van Chelsea en begon steeds meer iets anders te overwegen. Vitesse was één van de opties en een mooie gelegenheid voor me omdat ik nu eindelijk bij een eerste elftal kan werken."

Myers is met zijn gouden tand en forse postuur een opvallende verschijning. Hij kijkt uit naar de samenwerking met Fraser. "Henk inspireert me. Ik kwam erachter dat hij actief was op het WK in 1990. Ik kijk uit naar de samenwerking, ook omdat ik nu al heb gezien dat we met een leergierige groep jonge jongens werken die veel potentie heeft."