Update: 'Zaakwaarnemer van voormalig PSV-target voert gesprekken in Londen'

Update: 'Zaakwaarnemer van voormalig PSV-target voert gesprekken in Londen'

16-07-2016 12:22
3

Nicolas Lombaerts stond op de verlanglijst van Ajax en PSV, maar heeft zijn nieuwe club waarschijnlijk gevonden. Nadat de Nederlandse topclubs respectievelijk Heiko Westermann en Daniel Schwaab binnenhaalden, zijn de selecties rond.

Lombaerts, Belgisch international, staat nu volgens Het Nieuwsblad voor een overstap naar het Engelse Watford. De Premier League-club wil de 31-jarige verdediger graag overnemen. Watford kan op die manier een volledig Belgisch centraal duo krijgen. Eerder haalde het ook al Christian Kabasele weg bij Racing Genk. De club van Steven Berghuis betaalde ongeveer tien miljoen euro voor de Belg.

Dat bedrag wil Watford zeker niet betalen voor Lombaerts, maar de Engelsen gaan wel een bod uitbrengen op de verdediger van Zenit Sint-Petersburg. Lombaerts is ondertussen een beetje uitgekeken op Rusland, waar hij al sinds 2007 actief. Hij wil weer in de buurt van België wonen, maar de vraag is of Zenit hem zomaar laat gaan.

Update 12.22: Diverse media melden zaterdag dat de zaakwaarnemer van Lombaerts inderdaad al enige tijd met Watford in onderhandeling is met Zenit over de komst van Lombaerts. De Londense club moet officieel nog een bod uitbrengen op de Belgische routinier.