Wending rond Payet: entourage ster stomverbaasd na 'verzinsels' tabloid

Wending rond Payet: entourage ster stomverbaasd na 'verzinsels' tabloid

16-07-2016 09:16
2

Dimitri Payet blijft helemaal niet 'honderd procent zeker' bij West Ham United. Dat laat zijn zaakwaarnemer Jacques-Olivier Auguste weten aan L'Equipe. De woorden van Payet zijn verzonnen, zo stelt de belangenbehartiger.

Boulevardkrant The Sun pakte vrijdag uit met de uitspraken van Payet, die voor honderd procent zeker zou blijven bij The Hammers. "Maar ik heb geen idee waar dit vandaan komt; hij heeft dit in ieder geval nooit gezegd", aldus Auguste daags na de publicatie. "Wat betreft West Ham en Payet is het vrij simpel. Als een club interesse heeft, belt die club op en dan zullen we zien."

"Natuurlijk voelt Dimitri zich op dit moment goed bij West Ham, maar om te zeggen dat hij honderd procent zeker blijft, is lastig. Ik bedoel daarmee dat als hij publiekelijk totaal wordt afgemaakt als blijkt dat hij morgen dan toch weg moet", vervolgt Auguste, die de branden probeert te blussen. Payet viel tijdens het EK in Frankrijk vooral in de eerste duels op namens het gastland. De finale ging verloren: 0-1 tegen Portugal.