'Twente wacht in spanning af: Russisch bod van zeven miljoen euro op komst'

'Twente wacht in spanning af: Russisch bod van zeven miljoen euro op komst'

16-07-2016 11:15
42

Hakim Ziyech kan volgens Russische media zijn carrière voortzetten bij Zenit Sint-Petersburg. De grootmacht uit de Premjer-Liga wil een miljoenenbedrag neertellen voor de 23-jarige ster van FC Twente. 

Eén ding is zeker: Ziyech móet deze zomer vertrekken uit Enschede. Met de transferopbrengst van de Marokkaanse linkspoot kan Twente de markt op. Trainer René Hake beschikt momenteel over een zeer smalle selectie en sprak de afgelopen weken al diverse malen zijn zorgen uit.

Tal van clubs zijn recentelijk gelinkt aan Ziyech, maar onder meer Sevilla, West Ham United, HerthA BSC, Fenerbahçe en SSC Napoli hapten (nog) niet toe. Zenit gaat dat nu wellicht wél doen, schrijft de Russische krant Sport zaterdag. De nummer drie van de Russische competitie is op zoek naar een aanvallende middenvelder en heeft het oog laten vallen op Ziyech. 

Sport meldt dat Twente een prijskaartje van tien miljoen euro om de nek van Ziyech heeft gehangen, maar Zenit hoopt voor minder een deal te kunnen sluiten. Waarschijnlijk wil de formatie van trainer Mircea Lucescu niet verder gaan dan zeven miljoen.