Braafheid kan terugkeren in Eredivisie: Ik zou hem er graag bij hebben

Braafheid kan terugkeren in Eredivisie: "Ik zou hem er graag bij hebben"

19-07-2016 18:56
4

De kans bestaat dat Edson Braafheid op korte termijn een contract tekent bij FC Utrecht. Erik ten Hag, trainer en technisch manager in de Domstad, hoopt hem vast te leggen.

Braafheid sloot vorige week aan bij de Utrecht-selectie. In eerste instantie om zijn conditie op peil te houden, maar Ten Hag wil meer. "Het is natuurlijk een speler met ontzettend veel mogelijkheden en kwaliteiten. We zoeken nog iemand voor die positie, dus het valt mooi samen. Ik zou hem er graag bij hebben", is Ten Hag duidelijk in gesprek met FOX Sports. "Hij is een speler met extra kwaliteiten, die zeker zou bijdragen aan een sterker FC Utrecht."

Zelf lijkt Braafheid er nog niet helemaal uit. "Ik hou alle opties open. Het is iets voor later. Ik wil nu gewoon lekker meetrainen en fit worden", zegt hij tegen FOX. "Als ik mag kiezen hoop ik natuurlijk op het allerhoogste niveau te voetballen. Ik wil genoeg aan spelen toekomen. Waar? Het liefst in een van de grotere competitie, zoals Engeland, Duitsland of Spanje. Nederland natuurlijk ook. Als het maar op een goed niveau is en het goed geregeld is."