Update: 'NAC geeft linksback niet op en bereidt tweede bod voor'

Update: 'NAC geeft linksback niet op en bereidt tweede bod voor'

21-07-2016 08:40
4

NAC Breda loopt de komst van Alexander Corryn mogelijk mis. Volgens BN/De Stem zijn de onderhandelingen tussen NAC en het Belgische KV Mechelen over een huurtransfer vastgelopen.

NAC en Mechelen komen er niet uit wat betreft de huursom die de Belgische club eist. Mechelen wil tussen de 50.000 euro en 100.000 euro vangen voor het verhuren van de linksback en NAC wil daar niet aan voldoen. Een permanente transfer is door het twee jaar doorlopende contract van Corryn in ieder geval geen optie voor de Bredanaars.

De 22-jarige linksback zelf wil graag de overstap naar NAC maken. Inmiddels is er ook meer interesse voor de verdediger, onder meer van Royal Antwerp. NAC schakelt ondertussen door naar alternatieven. Corryn was deze zomer als proefspeler actief op de training bij NAC, maar is sinds de transferperikelen niet meer in Breda gesignaleerd. De speler wil deze zomer hoe dan ook vertrekken bij Mechelen.

Update 21juli, 08.40 uur: Het getouwtrek rondom Alexander Corryn gaat verder. KV Mechelen heeft de linksback naar Royal Antwerp gestuurd, maar NAC legt zich daar niet bij neer. Volgens BN/DeStem bereiden de Bredanaars een tweede bod voor. Corryn traint sinds woensdag mee bij Antwerp.