Luuc Eisenga (l) en voorzitter Ype Smid

Heerenveen gaat voor extra versterkingen: 'Beslissing niet gevallen'

Heerenveen gaat voor extra versterkingen: 'Beslissing niet gevallen'

30-07-2016 19:50
2

De selectie van sc Heerenveen voor komend seizoen is nog niet compleet. Dat laat algemeen directeur Luuc Eisenga weten aan Omrop Fryslan. Eisenga vertelt dat de club met verschillende partijen in gesprek is.

"Er kan best nog wel wat komen", geeft Eisenga aan. "Er zit altijd wel beweging in en de markt is nog tot 1 september open dus er kan nog genoeg gebeuren." Met Reza Ghoochannejhad (28) en Stijn Schaars (32) haalde Heerenveen al twee ervaren spelers. Ook doelman Wouter van der Steen werd,binnengehengeld.

Wedden

Meer odds

"We gaan voor kwaliteit en niet specifiek voor kwantiteit", meent Eisenga. Yuki Kobayashi, een 24-jarige middenvelder van het Japanse Júbilo Iwata, wordt al geruime tijd genoemd als nieuwste aankoop in Friesland. Echter is er nog altijd geen witte rook.

"De beslissing daarover is nog niet gevallen. Het hangt er ook vanaf wanneer je zo'n contract tekent met zo'n speler. Als we ons geld uitgeven dan moet dat zijn voor spelers die ons beter maken en waarvoor mensen naar het stadion komen. Daarom nemen we onze tijd."