'Kluivert schudt handen met Real Madrid en sluit eerste grote deal bij PSG'

'Kluivert schudt handen met Real Madrid en sluit eerste grote deal bij PSG'

02-08-2016 21:13
16

Jesé Rodriguez draagt komend seizoen het shirt van Paris Saint-Germain. Dat melden L'Equipe en beIN Sports. Patrick Kluivert, directeur voetbalzaken bij de Franse club, heeft volgens de media een akkoord bereikt met Real Madrid over de transfer van de spits.

Rodriguez zal zelf de komende uren een contract gaan ondertekenen in Parijs, waar hij de voorhoede moet komen versterken na het vertrek van Zlatan Ibrahimovic. Kluivert zou hebben ingestemd met het betalen van 25 miljoen euro aan Real Madrid voor de komst van de 23-jarige aanvaller, die het in de Spaanse hoofdstad vooral met invalbeurten heeft moeten doen.

De wekenlange onderhandelingen tussen Real en PSG verliepen moeizaam omdat de Spaanse club een bepaling in het contract wilde opnemen waardoor het Rodriguez (net als Alvaro Morata) kan terugkopen. Een dergelijke clausule is in Frankrijk echter verboden. Volgens L'Equipe hebben de clubs elkaar op andere vlakken echter wel kunnen vinden, waardoor de deal dinsdagavond nog officieel wordt gemaakt.