'Komst van Berghuis betekent exit voor één van de twee alternatieven'

'Komst van Berghuis betekent exit voor één van de twee alternatieven'

02-08-2016 23:33
14

Met de komst van Steven Berghuis op huurbasis lijkt Feyenoord de aanval voor het komende Eredivisie-seizoen rond te hebben. De selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst is zo goed gevuld, dat Voetbal International nog een uitgaande transfer bij de Rotterdammers verwacht.

Door de komst van Berghuis heeft Feyenoord twee andere spelers die inzetbaar zijn op de rechtsbuitenpositie en niet aan spelen toe gaan komen als de Watford-aanvaller aan de verwachtingen voldoet. Voetbal International verwacht dat of Jens Toornstra of Bilal Basaçikoglu het slachtoffer gaat worden in de Kuip. 'Het kan niet anders of Feyenoord zal een van deze spelers willen verkopen', schrijft het weekblad.

Volgens VI zou uit het feit dat technisch directeur Martin van Geel afgelopen weekend afreisde naar Peru voor Edison Flores blijken dat er vanuit Feyenoord weinig vertrouwen is in Toornstra en Basaçikoglu. Van Geel bekeek de aanvaller bij Universitario de Deportes, waar Flores is opgeleefd na een mislukte periode bij Villarreal. Feyenoord kreeg de aanvaller vier jaar geleden al eens aangeboden, maar bedankte toen.