'Bayern doet Real Madrid gewaagd tegenvoorstel: 65 miljoen euro én Pepe'

'Bayern doet Real Madrid gewaagd tegenvoorstel: 65 miljoen euro én Pepe'

04-08-2016 16:31
17

Real Madrid weigert de komst van David Alaba uit het hoofd te zetten. Bayern München wilde in eerste instantie minimaal tachtig miljoen euro ontvangen voor de Oostenrijkse linkspoot, maar misschien gaat de Duitse grootmacht er met Real op een andere manier uitkomen. 

Volgens de Spaanse sportkrant AS heeft Bayern de Champions League-winnaar een voorstel gedaan: 65 miljoen euro voor de 24-jarige international plús een verdediger. Der Rekordmeister hoopt dat Real Pepe in de deal wil betrekken. 

Bayern wil zich deze zomer graag versterken met een ervaren stopper. Na het vertrek van Mehdi Benatia naar Juventus is de spoeling dun in de laatste linie van trainer Carlo Ancelotti, al lopen ook onder meer Jerome Boateng en Mats Hummels - in juni voor dertig miljoen euro overgenomen van Borussia Dortmund  - nog rond in de Allianz Arena. 

Real Madrid is op zijn beurt op zoek naar een linksback. Ook onder meer Ricardo Rodriguez (VfL Wolfsburg) en Mattia de Sciglio (AC Milan) worden aan De Koninklijke gelinkt.