'De Boer gaat vol voor Europees kampioen: 45 miljoen euro plus 5 miljoen bonussen'

'De Boer gaat vol voor Europees kampioen: 45 miljoen euro plus 5 miljoen bonussen'

09-08-2016 18:41
13

Joao Mario blijft ook na het vertrek van manager Roberto Mancini hoog op het verlanglijstje van Internazionale staan. Volgens het Portugese Record heeft de club, die Frank de Boer dinsdag als nieuwe coach aanstelde, zelfs meteen een nieuw bod uitgebracht bij Sporting Lissabon.

Inter wil 45 miljoen euro plus vijf miljoen euro aan eventuele bonussen aan de Portugese club betalen voor de EK-ganger, die met zijn land Europees kampioen werd. Het eerdere bod van 35 miljoen euro plus vijf miljoen euro aan bonussen werd resoluut van tafel geveegd door Sporting.

Bij het uitbrengen van het nieuwe bod heeft Inter direct laten weten dat het niet hoger gaat dan dit. Het is nog niet duidelijk wat het standpunt van Sporting hierin is. De club liet eerder weten dat het niet wil onderhandelen over biedingen onder de zestig miljoen euro, de vastgestelde afkoopsom in het contract van Joao Mario.

Bij een verkoop wordt de aanvaller in één klap de duurst verkochte speler door Sporting ooit. Nu is dat nog Nani, die in 2007 voor 25 miljoen euro naar Manchester United trok.