Milik lijkt collega-aanvaller kwijt te raken: 'Drie van rijkste clubs willen hem'

Milik lijkt collega-aanvaller kwijt te raken: 'Drie van rijkste clubs willen hem'

09-08-2016 23:09
4

Arsenal heeft zijn pijlen deze zomer gericht op Mauro Icardi van Internazionale, maar poogt ook Lorenzo Insigne naar Londen te halen. De aanvaller heeft diverse aanbiedingen op zak, waaronder, volgens Sport Italia, van Arsenal.

Eerder op de dag zei de zaakwaarnemer van Insigne, Fabio Andreotti, het volgende over zijn cliënt: "Tijdens onze laatste bespreking waren we het niet eens met een aantal antwoorden dat de club (Napoli, red.) ons gaf. Lorenzo heeft een keuze met zijn hart gemaakt, maar een loopbaan duurt voor een voetballer niet voor eeuwig, en wanneer andere clubs je wel financieel willen belonen, dan moet je de markt opgaan", zei Andreotti in gesprek met Radio CRC.

"Met pijn in mijn hart moet ik zeggen dat er clubs zijn die Insigne overwegen te halen", vervolgt Andreotti over de enige in Napels geboren speler in de selectie van Napoli. "Napoli wil hem niet laten gaan, maar ze hebben een contractvoorstel gedaan dat ons niet aanstaat, en we hebben betere aanbiedingen. Drie van de rijkste clubs in Europa willen Lorenzo", aldus de zaakwaarnemer van Insigne, die een aanbod van Napoli van drie miljoen euro per jaar zou hebben afgewezen.