'PSV wacht op besluit Newcastle over De Jong, dure Ramselaar gepasseerd station'

'PSV wacht op besluit Newcastle over De Jong, dure Ramselaar gepasseerd station'

16-08-2016 06:45
53

PSV is in afwachting van de plannen van Newcastle United met Siem de Jong. De clubleiding van 'The Magpies' moet zijn goedkeuring geven voor een verhuur aan de Eindhovenaren, meldt De Telegraaf. Bart Ramselaar is volgens technisch manager Marcel Brands een 'gepasseerd station'.

De oud-Ajacied is het type dynamische middenvelder waarnaar PSV nadrukkelijk naar zoekt. Bronnen rondom Newcastle United zeggen dat een verhuur voor manager Rafael Benitez zeker bespreekbaar is. "Dat is een optie'', bevestigt Brands tegenover het Algemeen Dagblad. "Maar zo zijn er vele. We gaan zeker nog iets ondernemen, maar wat precies vertel ik pas later."

Echter is de gedegradeerde club met twee nederlagen in het Championship slecht begonnen en zou de achterban een tijdelijk vertrek van De Jong moeilijker kunnen pruimen. Daarnaast azen meer clubs, met meer financiële mogelijkheden, ook op De Jong. Hij is herstellende van een hamstringblessure en kan over twee weken weer in actie komen.

Ramselaar
In de zoektocht naar een middenvelder wordt de komst van Ramselaar lastig. "Dat is alweer een gepasseerd station", zegt Brands in De Telegraaf. "De bedragen die FC Utrecht heeft genoemd zijn voor ons niet reëel. In Nederland kunnen wij eigenlijk geen spelers meer halen." Ondertussen blijft Oleksandr Zinchenko van Manchester City ook in beeld.