Update: Becker bevestigt akkoord met club: nog geen overeenstemming met Ajax

Update: Becker bevestigt akkoord met club: nog geen overeenstemming met Ajax

17-08-2016 19:11
47

De grote vraag is of Sheraldo Becker op korte termijn van Ajax naar ADO Den Haag verkast. De 21-jarige aanvaller is vooralsnog geen speler van de Hagenaren, die ongeveer 200.000 euro moeten neertellen voor de Ajacied.

De vraagprijs is duidelijk. "Die is al een tijdje bekend. Het zijn Jupiler League-bedragen. De prijs is echt een koopje voor Becker die veel potentie heeft", zegt Ajax' directeur spelersbeleid Marc Overmars in gesprek met het Algemeen Dagblad. Becker heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2017 en mag alleen weg op permanente basis. "Huur is onbespreekbaar."

Wedden

Meer odds

"We hebben goede hoop dat het voor vrijdag rond komt", zegt ADO-directeur Mattijs Manders. "Maar we zullen allemaal wat water bij de wijn moeten doen." José Fortes Rodriguez, de zaakwaarnemer van Becker ziet dat ADO-trainer Zejlko Petrovic zijn cliënt graag wil hebben. Hij wil hem desnoods uit eigen zak betalen. "Natuurlijk gaat hij dat niet doen, maar ik mag dat wel van een trainer", aldus de agent. "Petrovic kan die gasten raken. ADO Den Haag is een serieuze gegadigde voor Sheraldo."

Update 18.06 uur: Sheraldo Becker staat op het punt om naar ADO Den Haag te verkassen. Volgens het Algemeen Dagblad heeft de vleugelspeler van Ajax een akkoord bereikt met ADO Den Haag. Donderdag volgt de medische keuring en indien de aanvaller die doorstaat, zal hij een driejarig contract tekenen bij zijn nieuwe club.

Update 19.11 uur: Sheraldo Becker heeft aan De Telegraaf bevestigd dat hij een akkoord heeft bereikt met ADO Den Haag over een driejarig contract. Een overeenkomst tussen ADO en Ajax is er echter nog niet, zo laat hij weten. Becker is dus in afwachting van de medische keuring van donderdag en van het akkoord tussen de clubs.