Vitesse nog altijd zonder nieuweling: 'Ben bang dat het nog even duurt'

Vitesse nog altijd zonder nieuweling: 'Ben bang dat het nog even duurt'

19-08-2016 17:07
1

Vitesse heeft nog maar weinig kunnen genieten van het aantrekken van Navarone Foor. De middenvelder is herstellende van een enkelblessure en zal deze maand niet meer in actie komen.

De van NEC overgekomen Foor moet dus nog even geduld hebben voordat hij zijn competitiedebuut in het Vitesse-shirt maakt. "Ik ben bang dat het herstel ook nog wel even gaat duren", werd coach Henk Fraser door De Gelderlander geciteerd tijdens het persmoment. "Hij is nog niet inzetbaar en dat is natuurlijk wel een gemis voor ons. Hij heeft een uitstekende voorbereiding gehad. Met name tegen Newcastle United speelde hij goed."

"We hebben de beelden teruggezien en het zag er echt vervelend uit want hij zwikte door zijn enkel heen. Schade is er niet, maar hij werkt er nu met de medische staf vooral aan om de weke delen weer stevig te krijgen", aldus Fraser, die zaterdagavond tegen Roda JC Kerkrade weer eens een beroep doet op spits Abiola Dauda. "Veel supporters, mensen en journalisten zijn er niet de hele week bij. Ik wel. Ik kijk naar elk moment, elke seconde, elke training. Ik kijk naar alles. Mensen moeten mij energie geven en Dauda geeft mij energie."