Contract bij FC Twente na 'twee moeilijke maanden': Lang op moeten wachten

Contract bij FC Twente na 'twee moeilijke maanden': "Lang op moeten wachten"

20-08-2016 17:29
2

Giorgios Katsikas is blij dat hij van de FC Twente-directie een nieuw contract gekregen heeft. De Griekse centrale verdediger moest afgelopen seizoen lang revalideren, waardoor Katsikas, die beschikte over een eenjarig contract, in onzekerheid zat over een eventuele verlenging.

"Ik was blij toen ik het nieuws hoorde, want ik heb er lang op moeten wachten", vertelt de verdediger in gesprek met het clubkanaal van FC Twente. "Vorige week kreeg ik het te horen. Ik vind het erg fijn dat ik hier nog een jaar kan blijven. De laatste twee maanden waren moeilijk voor me, omdat ik moest afwachten of ik een nieuw contract zou krijgen. Ik moest zo snel mogelijk weer fit worden."

Katsikas deed er alles aan om dat voor elkaar te krijgen. "Zelfs in mei en juni was ik hier om aan mijn herstel te werken. Ik trainde met de medische staf. De rest van het team was vrij gedurende deze maanden, maar ik was geblesseerd en moest fit worden", aldus de Griek, die bij Twente vecht voor een basisplek. "Daarom ben ik hier. Ik kan zeker weer spelen, maar de keuze ligt bij de trainer. Ik ben hier om te spelen."