'Spurs en Schalke in onderhandeling: eerst bod van 10 miljoen afgewezen'

'Spurs en Schalke in onderhandeling: eerst bod van 10 miljoen afgewezen'

21-08-2016 11:21
1

Tottenham Hotspur en Schalke 04 zijn volgens Duitse media in onderhandeling over Nabil Bentaleb. De 21-jarige middenvelder heeft van Spurs-manager Mauricio Pochettino te horen gekregen dat hij mag vertrekken. 

De gesprekken tussen de clubs uit Engeland en Duitsland verlopen vooralsnog stroef. Kicker meldt dat Schalke bereid om ongeveer tien miljoen euro te betalen voor de international van Algerije. Tottenham heeft echter een prijskaartje van ruim vijftien miljoen om de nek van Bentaleb gehangen. 

Ruim een jaar geleden zette de linksbenige middenvelder nog zijn handtekening onder een nieuw, verbeterd contract op White Hart Lane. Bentaleb ligt bij Spurs vast tot de zomer van 2020. Afgelopen seizoen kwam de Afrikaan al weinig aan spelen toe bij de Premier League-grootmacht.

Pochettino haalde met Victor Wanyama (Southampton) een concurrent in huis voor Bentaleb. De Keniaanse controleur maakte zaterdag de winnende treffer tegen Crystal Palace. Spurs is zelf momenteel bezig met de komst van Olympique Marseille-aanvaller Georges-Kévin N'koudou.