Heracles bereidt zich voor op 'droomtransfer' Bel Hassani: 'Zijn er 28'

Heracles bereidt zich voor op 'droomtransfer' Bel Hassani: 'Zijn er 28'

31-08-2016 06:58
4

Heracles Almelo is al voorbereid op het vertrek van Iliass Bel Hassani. De Overijsselse club onderhandelt met AZ over een transfer van de spelmaker en heeft zelf de selectie al rond. Bel Hassani aast al geruime tijd op een overstap binnen Nederland en de deal wordt daarom bestempeld als 'droomtransfer'.

"Als er verder niemand meer weggaat, gaan wij niets doen", zegt voorzitter Jan Smit in gesprek met TC/Tubantia. Eerder vertrokken onder meer Wout Weghorst en Paul Gladon al. Voor eerstgenoemde kwam Vincent Vermeij. "Voor Gladon hebben we Samuel Armenteros gehaald, voor Bel Hassani hebben we Duarte. De selectie bestaat uit 29 spelers, zonder Iliass zijn dat er 28."

Wedden

Meer odds

En dat is volgens Smit voldoende. Hij denkt dat Heracles en AZ wel tot een akkoord komen over Bel Hassani. Daar voegt Smit aan toe: "Echt zeker is het pas als alles rond is." Een eerste bod van AZ op Bel Hassani werd nog afgewezen door Heracles. Een eerste bod in deze fase van de transfermarkt is 'altijd te laag'. Dat hoort bij het transferspel, meent de regionale krant.