Dramatisch einde van transferperiode dreigt voor Lombaerts: Geweigerd

Dramatisch einde van transferperiode dreigt voor Lombaerts: "Geweigerd"

31-08-2016 15:15
4

Nicolas Lombaerts wordt geen speler van Anderlecht. Het gerucht deed al langer de ronde dat zijn transfer was afgeketst, maar het nieuws wordt nu ook bevestigd door Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck.

Anderlecht heeft geen akkoord kunnen vinden met Zenit. "We hebben ons bod nog serieus verbeterd, maar Zenit heeft dat geweigerd", zegt Van Holsbeeck tegen VTM. Nu trekt Anderlecht definitief de stekker uit dit bijzondere transferverhaal.

De transfersoap rond Lombaerts duurt eigenlijk al de hele zomer. De Belg wil ondanks een tweejarig contract weg bij Zenit Sint-Petersburg om dichterbij België te voetballen en stond deze transferperiode in de belangstelling van onder meer Anderlecht, Club Brugge, Ajax, PSV en Watford. Veel clubs haakten echter af vanwege de hoge transfersom die Zenit voor de 31-jarige verdediger verlangde. Onlangs zou de Russische club nog van de oude vraagprijs van vierenhalf miljoen euro zijn afgestapt om een transfer mogelijk te maken, maar dat heeft voor Anderlecht niet geholpen.