De Vos en Ziggo gaan om tafel na PSV-conflict: 'Geen beslissing over genomen'

De Vos en Ziggo gaan om tafel na PSV-conflict: 'Geen beslissing over genomen'

14-09-2016 12:07
34

Ziggo Sport komt nog niet met een officieel statement nadat PSV dinsdagavond weigerde om interviews af te geven aan de sportzender. Sierd de Vos zong dinsdagavond als commentator van PSV-Atletico (0-1) een liedje na de gemiste strafschop van Andres Guardado.

Dat schoot bij PSV in het verkeerde keelgat, waarna de persafdeling besloot om die avond geen interviews af te geven aan Ziggo Sport. Of er een officieel statement gaat komen van Ziggo? "Hier is nog geen beslissing over genomen", zegt Robin Faber, supervisor Marketing van Ziggo Sport, tegen Metro.

"We hebben nog geen gesprek gehad met Sierd. De wedstrijd begon om 20.45 uur en de strafschop was om 21.30 uur gisteravond, dus nee, we hebben hem nog niet gesproken. We gaat dit eerst intern bespreken en dan besluiten we of we met een statement naar buiten komen", aldus Faber. 

Woensdagochtend reageerde Sierd de Vos teleurgesteld op het incident. Ook Thijs Slegers, perschef van PSV, verwacht objectiviteit van een tv-commentator. "We willen helemaal niet kinderachtig zijn en zijn dat ook niet, vinden we", aldus zijn reactie tegenover het Eindhovens Dagblad.