Moeizame samenwerking Roda en Spurs: 'Mensen Tottenham voelden geen klik'

Moeizame samenwerking Roda en Spurs: 'Mensen Tottenham voelden geen klik'

21-09-2016 11:32
16

De aangekondigde samenwerking tussen Roda JC en Tottenham Hotspur werpt tot dusver geen vruchten af. Vanuit Londen is geen enkele speler naar Kerkrade gekomen. Komt deze samenwerking nog wel van de grond?

Op het moment valt niets van een samenwerking te merken. De vertrokken Roda-trainer Darije Kalezic is daar een oorzaak van, aldus technisch directeur Ton Caanen. "Feit is dat een samenwerking met Tottenham met hem gedoemd was te mislukken", zegt Caanen tegen Voetbal International. "De mensen van Tottenham voelden geen klik en vroegen zich af of hun spelers bij ons wel aan spelen zouden toekomen."

Ook met Yannis Anastasiou als trainer komt de samenwerking niet van de grond. Caanen wil eerst de wensen en mogelijkheden op een rijtje hebben staan. "Ik heb nu nog veelvuldig contact met de mensen van Tottenham, maar het is voor de relatie niet goed om twee of drie keer met een slecht verhaal aan te komen. We moeten nu zorgvuldig te werk gaan. Voor we de gesprekken eventueel hervatten moeten wij nu eerst intern bepalen wat we willen, zodat ik straks met een duidelijk verhaal die kant op kan."