ADO-fans schreeuwen om invaller: Ik vind eigenlijk dat het niet hoort

ADO-fans schreeuwen om invaller: "Ik vind eigenlijk dat het niet hoort"

16-10-2016 20:04
3

Na de 0-2 nederlaag tegen Ajax staat ADO Den Haag voor de vijfde keer op rij met lege handen in de Eredivisie. Ook Gervane Kastaneer kon als invaller het tij niet keren.

De aanvaller, die in de beginfase van het seizoen indruk maakte, moest genoegen nemen met een reserverol. Daar is hij teleurgesteld over. "Maar dat is iedereen die niet speelt", aldus Kastaneer tegen Omroep West. In de eerste helft werd zijn naam al gescandeerd door het ADO-publiek.

"Het is goed om te horen dat de supporters willen dat ik inval, maar ik vind eigenlijk dat het niet hoort. Het is eigenlijk een teken dat de spelers niet goed bezig zijn. Je gaat hen op deze manier juist dieper de grond in duwen. Aan de ene kant vind ik dat jammer, maar aan de andere kant is het voor mij wel fantastisch."

Kastaneer heeft het idee dat hij wel wat had kunnen betekenen tegen Ajax. "Ja, ik ben wel een speler die van duels houd en die niet bang is voor de tegenstander. Vandaag hebben we dat misschien wel gemist', analyseert hij. 'De doelpunten die wij tegenkregen zijn goals die eigenlijk niet horen. Maar goed, wij hebben ook genoeg kansen gehad, dus we moeten ons daar niet achter verschuilen."