Sanchez tempert vrees voor vroeg vertrek bij Ajax: Dit is nog niet mijn top

Sanchez tempert vrees voor vroeg vertrek bij Ajax: "Dit is nog niet mijn top"

28-10-2016 18:13
12

Davinson Sanchez blijkt een uitstekende aankoop te zijn van Ajax. De Colombiaanse verdediger laat zo'n goede indruk achter dat Amsterdamse fans vrezen voor een vlot vertrek van de Colombiaan. Hij streek afgelopen zomer neer in de hoofdstad.

"Mijn doel op dit moment is Ajax", zegt Sanchez in gesprek met Ajax TV. "Ik wil me focussen op de doelen van de club. Dat is nu het belangrijkste. Daarna kijken we wat het beste is voor mij en de club. Dit is nog niet mijn top. Als ik hier langer blijf, kan ik nog veel belangrijker worden."

Het is opvallend hoe de Zuid-Amerikaan zich manifesteert in de defensie van Ajax. De verdediger kan geen Nederlands en spreekt amper Engels. "De communicatie met collega's gaat steeds beter. Ik voel me beter dan in het begin, want ik heb meer vertrouwen en rust. Ik merk ook dat ik dit uistraal naar het team. Joël en Nick zijn met hun ervaring een grote hulp voor me."

Sanchez vervolgt: "Zij hebben ervaring bij Ajax en in Europa. Veltman is een goede jongen. Hij heeft me altijd gesteund. Dat geldt ook voor Nick en mijn andere collega's."